Снимка Име Производител Арт.№ Barcode Код Описание
Кастрачка Husqvarna за клони и храсти приставка, PA 1100 Кастрачка Husqvarna за клони и храсти приставка, PA 1100 Husqvarna 094 HSQ 100 7393080655738 537183323
Кастрачка Makita за клони и храсти приставка 3/8 ", 25.4 см, DUX60, EX2650LH Кастрачка Makita за клони и храсти приставка 3/8 ", 25.4 см, DUX60, EX2650LH Makita 059 MKT 396 088381544504 199929-6 3/8 ", 25.4 см, DUX60, EX2650LH
Кастрачка Raider за клони и храсти приставка 25 см, 3/8 ", RD-GBC10, RD-GBC10 Кастрачка Raider за клони и храсти приставка 25 см, 3/8 ", RD-GBC10, RD-GBC10 Raider 094 RID2936 3800123161377 110216 25 см, 3/8 ", RD-GBC10
Кастрачка STIHL за клони и храсти приставка 3/8 ", 30 см, KM 56 RC-E, KM 94 RC-E, KM 131 R, HT-KM Кастрачка STIHL за клони и храсти приставка 3/8 ", 30 см, KM 56 RC-E, KM 94 RC-E, KM 131 R, HT-KM STIHL 094 STL3076 886661545568 41822000212 3/8 ", 30 см, KM 56 RC-E, KM 94 RC-E, KM 131 R